fbpx

Ledige stillinger

Vil du være ejendomsmægler i en butik med massiv vækst?

 

Vi har alt for travlt. Ganske enkelt. Derfor har vi brug for dig. Hos LokalBolig Brønshøj/Vanløse.

LokalBolig er Danmarks hurtigst ekspanderende ejendomsmæglerkæde med 100 procent selvstændige indehavere. LokalBolig Brønshøj/Vanløses ejerkreds har samtidig også fire andre butikker i Københavns Omegn. Så selvom du kommer til at have base på vores kontor i Brønshøj, bliver du også en del af et større team. Hvor vi alle fejrer vores sejre sammen. Og der er mange sejre at fejre.

Hvem er du? En mand eller kvinde med en god portion erfaring fra mæglerbranchen. Alder er ligegyldig. Vi går kun op i, hvad du kan præstere.

Her er lidt om, hvad vi forventer af dig:

  • Du har fingerspitzgefühl. Med andre ord har du lige så let ved at tale med Anna Andersen på 82 år som Jonathan Petersen på 27 år. Alle kunder skal føle sig trygge i dit selskab.
  • Du er vedholdende. Vi er aldrig anmassende over for vores kunder, men omvendt er det vigtigt for os altid at få fulgt op på alle sager. Kunderne skal mærke, at vi professionelt holder fast i dem, fra vi har været på vurdering, til formidlingsaftalen er underskrevet, og til handlen er endelig.
  • Du er punktlig. Vi kommer ikke 1 minut og 42 sekunder for sent til en fremvisning, og det gælder også alle andre møder. Aldrig. Vi respekterer altid vores kunders tid. Og hinandens.
  • Du er struktureret. Der er 148 detaljer i en bolighandel, som alle skal sidde snorlige i skabet. Det er dit ansvar at sørge for, det sker. Altid. Sjusk tolereres ganske enkelt ikke.
  • Du er velforberedt. Vi sætter os ind i alle detaljer om en ejendom, inden vi viser den frem. Ejerudgifter, servitutter, grundskyld, skoledistrikter, tagets alder og så videre og så videre.

Du vil få en garanteret, fast løn i den første periode af din ansættelse. Men derudover afhænger beløbet på checken naturligvis af din indsats. Og giver du den fuld skrald, kan du selv bestemme størrelsen på den løncheck

Kørekort og egen bil er en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen.

Send en ansøgning hurtigst muligt. Husk at vedlægge et opdateret cv til din ansøgning. Når vi har den perfekte kandidat, slår vi til. Så op med fingrene på tastaturet og få skrevet den ansøgning i en fart. Vælger vi dig, kan du tiltræde med det samme.

Ansøgningen skal sendes til sj@lokalbolig.dk

Har du spørgsmål, så ring til indehaver Steen Johansen på +45 40 23 15 55

© Copyright 2020 LokalBolig